DUGULÁSELHÁRÍTÁS

dugulás elhárítás házilag

Igen, bátran lehet próbálkozni. Mosogatónál használjon némi lefolyó tisztítószert, majd forró vizet. Kézmosónál ugyanez az eljárás, esetleg kis kézi csőgörényt is alkalmazhatunk az összegyűlt hajszálak kivételére. A WC-nél a spirálozás vagy a kézi pumpa jöhet szóba.

Első sorban a kiszáradt bűzelzáró szifonok és összefolyók miatt. A WC-csésze és szennyvíz kifolyó csatlakozása nem zár légmentesen, esetleg a szellőző, légbeszívó szelepek hiánya. Ha ilyen gondja van, keressen!

A régi eternitcsöves csatornahálózatnál szokott előfordulni, hogy a növények gyökerei megkeresik a csövön, tokozáson keletkezett repedéseket, lyukat és így benövik a lefolyót. Minden esetben gépi dugulás elhárítással, gyökérvágó fejjel végzem az ilyen dugulás megszüntetését. Nem kell megijedni, ehhez általában nem kell kiásni az eldugult csatorna csövet.

dugulás a csatornában

Főként a szerkezeti hibák a felelősek (vékony csövek, rossz lejtések, hanyag illesztések), másodsorban a kevés víz és túl alacsony meleg víz felhasználás, ami túlzott mosogató és mosószer felhasználással párosul. Majd végezetül az idegen tárgyak.

Sokszor csak a csatornakamerázás deríthet fényt a visszatérő dugulásokra.

dugulás elhárítás árak
  • Mosogató dugulás 8.000 Ft-tól
  • WC dugulás elhárítása 10.000 Ft-tól
  • Kád dugulás elhárítása 7.500 Ft-tól
  • Mosdó dugulás elhárítása 6.500 Ft-tól
  • Szuez szifon dugulás elhárítása 8.250 Ft-tól
  • WC strang (központi lefolyó) dugulás elhárítása (akár családi, akár társasházi) helyszíni felmérés alapján vagy telefon

Spirálos tisztítást lehet végezni (kézi vagy gépi), illetve csatornaátmosással, vegyszerrel lehet megszüntetni a dugulást.

Sajnos nem. Az esetek 95 százalékában igen, de amennyiben eltört a csatornacső vagy nagy mértékű sérülést szenvedett, akkor általában én is a csőcserét javaslom.

dugulás elhárítás

Minden probléma más, de elmondható, hogy egy jól képzett duguláselhárító szakember, korszerű felszerelés birtokában nagyon gyorsan, rövid időn belül megbirkózik egy konyhai, vagy fürdőszobai dugulással. Épületen kívüli dugulások elhárítása több órát is igényelhet.

Ipari kivitelű kézi és gépi spirálokkal végzem a duguláselhárítást és a csatornamosást, öblítést vegyszerrel.

Joomla SEF URLs by Artio