FŰTÉSSZERELÉS

központi fűtés szerelés

Ha önnek konvektoros fűtése van a lakásban, és sokallja a gázszámlát, célszerű lenne a fűtési rendszer korszerűsítése, egy központi fűtéses rendszer kiépítése egy darab kombi kazánnal, ami ellátja a meleg víz igényt és a fűtést is biztosítja.

Ha önnek gáz vízmelegítője van, netán kettő is (fürdőszoba, konyha) fűtés korszerűsítés során ezeket érdemes kiváltani egy kombi cirkó kazánra. Így Ön havonta kb. 30 százalék költséget takarítana meg.

központi fűtés szerelés budapesten

Központi fűtés szereléssel, új hálózatok kiépítésével, javítással, hiba megállapítással, szaktanácsadással, tervezéssel, nyomáspróbával, műszaki átadással, kivitelezéssel akár házilagos kivitelezésnél irányítással foglalkozom.

Fűtésszerelő Budapesten

Fűtési hálózaton levő vízelfolyás illetve csőrepedések, cső dugulása, ennek javítása, régi fűtési csőszakasz kiváltása, új fűtéscső szerelése.

Fűtésszerelés rézcsővel

A fűtésszerelés rézcsővel elég drága dolog, mivel a rézcső ára a tőzsde napi árfolyamait követi. Természetesen, ha ön ezt a rendkívül tartós szerelést választja, ezt is kivitelezzük. A rézcső technológiai szerelése történhet kemény, illetve lágy forrasztással.

fűtésszerelés árak

Az árak csak tájékoztató jellegűek! A munkadíjak függnek a helyszíntől és a munka jellegétől és idejétől: normál munkaidőnk 08-17 óráig tart, ezen felül egyeztetés alapján javítjuk a fűtését.

Ha ön „ezermester” és érez magában ambíciót a fűtésszerelés házilagos kivitelezéséhez, megfelelő átmérőjű anyagok és a szerelési technológia betartása szükséges, hogy önnek jó fűtése legyen. Nem akarom lebeszélni, ha már eldöntötte, hogy maga szerel, de mindenképpen beszéljen tapasztalt fűtésszerelővel a munka irányításával kapcsolatban.

Fűtéskorszerűsítés

Összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet fűtéskorszerűsítés témában! Ha önnek konvektoros fűtése van a lakásban, és sokallja a gázszámlát, célszerű lenne a fűtési rendszer korszerűsítése, egy központi fűtéses rendszer kiépítése egy darab kombi kazánnal, ami ellátja a meleg víz igényt és a fűtést is biztosítja.

Fűtésszerelés nonstop

Ne érezze magát kellemetlenül, hogy a fűtési rendszer a legrosszabb időpontban képes elromlani (nem mintha lenne megfelelő idő erre!).

Késő este vagy korán reggel, hétvégén, ünnepnapon is non-stop hívhat fűtésszerelés ügyben.

Fontos tudnia, hogy előfordulhat, hogy nem áll rendelkezésre a szereléshez szükséges anyag. A hibaelhárítás, pl. hibás fűtőtest kiiktatását ekkor is meg tudjuk oldani, de lehet hogy a javítást a fűtés javításához szükséges anyagok beszerzése után tudjuk befejezni.

fűtésszerelés műanyagcsővel

Amit a műanyag csöves fűtésszerelésről általában tudni kell: létezik ragasztással, sütéssel (olvasztással), préseléssel, illetve roppantó gyűrűs kötés. Amit javasolni tudok, a préseléses technológia ötrétegű műanyag csővel. Tiszta, gyors szerelés; olcsóbb mint a részcsöves szerelés (mind az anyag, mind a munka), ezáltal mostanában elterjedtebb ennek az alkalmazása. Akár falon kívül, akár falon belül, nem kell festeni, mivel fehér színűek a csövek.

Fűtésszerelés házilag

Ha ön „ezermester” és érez magában ambíciót a központi fűtés házilagos kivitelezéséhez, megfelelő átmérőjű anyagok és a szerelési technológia betartása szükséges, hogy önnek jó központi fűtése legyen. Nem akarom lebeszélni, ha már eldöntötte, hogy maga szerel, de mindenképpen beszéljen tapasztalt központi fűtés szerelővel a munka irányításával kapcsolatban. Ebben mi is tudunk segíteni helyszíni felméréssel, anyagösszeírással, illetve helyszíni szemlével, irányítással. Természetesen ez költség, de ebben az esetben a központi fűtés házilagos kivitelezés is megfelelő minőségű lehet.

Joomla SEF URLs by Artio